Víctor Moreno: “Hui, 6 de desembre, no és dia de celebrar, i sí de reivindicar”

logo joves verd

El portaveu de Joves amb Compromís al Baix Vinalopó i el Baix Segura, Víctor Moreno, ha afirmat hui, amb motiu del 34è aniversari de la Constitució Espanyola, que “ha arribat el moment d’obrir un nou procés constituent en l’elaboració del qual puga participar la ciutadania”.

A més, el portaveu de la formació juvenil ha assegurat que “la gent més jove no vam poder votar la Carta Magna, i l’actual situació econòmica i social presenta nous problemes que no hi estan contemplats  i als quals l’Estat ha de donar resposta”.

En este sentit, Moreno ha defensat la necessitat d’incloure com a drets fonamentals l’habitatge i treball dignes, reconeguts en l’actualitat, però no com a tals, “per la qual cosa en la pràctica han resultat ser aigua en cistella”.

“Creiem necessari un èmfasi especial en la infància, ja que vivim fets vergonyosos com la pobresa i la desnutrició infantil, i els xiquets no tenen culpa de l’avarícia d’uns pocs majors que han volgut enriquir-se amb el patiment de la majoria”, ha exposat.

A més, Víctor Moreno ha denunciat que “hui, 6 de desembre, veurem celebrar la Constitució del 78 als qui la violen de manera sistemàtica, aquells qui van reformar l’article 135 per rescatar bancs abans que persones i que pretenen dilapidar drets com els de Lliure Reunió pacífica i Llibertat d’Expressió amb l’anomenada Llei Mordassa”.

“Des de Joves amb Compromís no podem celebrar la Carta Magna d’un sistema que exclou a la joventut amb una taxa d’atur juvenil obscena, que expulsa els joves del país i permet el treball en condicions humiliants i amb sous ínfims. Hui, 6 de desembre, no és dia de celebrar i sí de reivindicar”, ha conclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *