Joves amb Compromís anima a participar en les eleccions primàries de la coalició

banner-xxss

El col·lectiu comarcal de Joves amb Compromís al Baix Vinalopó i el Baix Segura ha animat hui a la gent jove a participar en les primàries de Compromís per triar la candidatura a les eleccions autonòmiques i municipals de maig de 2014. El procés se celebrarà entre el 28 i el 30 de gener 2014 online i el dia 31 de manera presencial, en les meses que habilitaran els col·lectius locals.

Les primàries seran obertes a la ciutadania i podrà participar qualsevol persona militant o simpatitzant major de 16 anys que visca al territori valencià i haja declarat la voluntat de compartir els valors de Compromís. En el cens estan inscrits tant militants com simpatitzants, que podran enregistrar-se al web primaries.compromis.net fins el 21 de gener.

El portaveu comarcal de la formació juvenil, Víctor Moreno, ha afirmat que “este procés és una xicoteta mostra de la nostra manera de veure la democràcia, ja que entenem que aquesta no es pot ni s’ha de limitar a dipositar una papereta cada 4 o 5 anys. La ciutadania té dret a participar i decidir en el dia a dia i en tots i cadascun dels processos i etapes”.

A més, Moreno ha destacat la importància de les pròximes eleccions autonòmiques i municipals, “ja que ha arribat el moment de fer fora els mafiosos que han estat ocupant les nostres institucions estos últims anys. S’acosten temps de canvis profunds en la nostra manera d’entendre la democràcia, una política ideada per i per a les persones, l’objectiu del qual serà conquerir la felicitat de tots els dies”.

Finalment, el responsable de Joves amb Compromís Baix Vinalopó – Baix Segura ha animat a la joventut a involucrar-se en la construcció del nou model polític-social, ja siga participant en les sectorials de la coalició o traslladant les seues propostes per als programes electorals municipals i autonòmic al web participa.compromis.net.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *